Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Grizelj, D. (2023). Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061
Grizelj, Diana. "Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061
Grizelj, Diana. "Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061
Grizelj, D. (2023). 'Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061
Grizelj D. Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061
D. Grizelj, "Određivanje udjela slobodnih aminokiselina u listu raštike LC-MS/MS metodom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:626061