diplomski rad
Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata

Šimić, Marko Adrian
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Šimić, M. A. (2023). Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, Marko Adrian. "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić, M. A. (2023). 'Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Šimić MA. Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 10.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

M. A. Šimić, "Utjecaj vrste ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva Muškatne bundeve Cucurbita moschata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:730354

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.