Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Šafarić, D. (2023). Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726
Šafarić, Dunja. "Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726
Šafarić, Dunja. "Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726
Šafarić, D. (2023). 'Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726
Šafarić D. Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726
D. Šafarić, "Percepcija i mišljenje potrošača o sigurnosti hrane te povlačenju i opozivu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211726