Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Mlinac, A. (2023). Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939
Mlinac, Anamarija. "Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939
Mlinac, Anamarija. "Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939
Mlinac, A. (2023). 'Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939
Mlinac A. Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939
A. Mlinac, "Optimiranje ekstrakcije polifenola iz komine grožđa potpomognute ultrazvukom u niskotemperaturnim eutektičkim otapalima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096939