Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Dželalija, I. (2024). Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842
Dželalija, Ivana. "Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842
Dželalija, Ivana. "Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842
Dželalija, I. (2024). 'Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842
Dželalija I. Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842
I. Dželalija, "Prisutnost ergot alkaloida u žitaricama uzgojenim u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788842