Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Roksandić, P. (2024). Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194
Roksandić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194
Roksandić, Petra. "Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194
Roksandić, P. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194
Roksandić P. Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194
P. Roksandić, "Utjecaj ultrazvuka i hladnog prešanja na sastav tokoferola i tokotrienola u ulju sjemenki grožđa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:096194