Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva
Citirajte ovaj rad
Čupić, A. (2024). Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923
Čupić, Anita. "Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923
Čupić, Anita. "Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923
Čupić, A. (2024). 'Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923
Čupić A. Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923
A. Čupić, "Izolacija fenolnih spojeva lista aronije primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:717923