Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Rodin, A. (2015). Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, Anja. "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin, A. (2015). 'Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
Rodin A. Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904
A. Rodin, "Sastav masnih kiselina i identifikacija hlapljivih spojeva tijekom skladištenja svježe skuše", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:241904