završni rad
Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje

Peteh, Maria
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Peteh, M. (2024). Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

Peteh, Maria. "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

Peteh, Maria. "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

Peteh, M. (2024). 'Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

Peteh M. Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

M. Peteh, "Određivanje reoloških parametara u funkcionalnim želiranim proizvodima na bazi jagode i maginje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078929

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.