Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Topić, M. (2025). Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480
Topić, Marija. "Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480
Topić, Marija. "Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480
Topić, M. (2025). 'Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480
Topić M. Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 08.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480
M. Topić, "Utjecaj dodatka začina, prehrambenih aroma i hidrokoloida na senzorska svojstva bezglutenskih 3D snack proizvoda s niskim udjelom FODMAP-a", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:386480