prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena

Batinić, Josipa (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Batinić, J. (2014). Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

Batinić, Josipa. "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

Batinić, Josipa. "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

Batinić, J. (2014). 'Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

Batinić J. Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 06.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

J. Batinić, "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.