Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Batinić, J. (2014). Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765
Batinić, Josipa. "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765
Batinić, Josipa. "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765
Batinić, J. (2014). 'Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765
Batinić J. Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765
J. Batinić, "Utjecaj duljine zrenja na fizikalno-kemijske karakteristike baranjskog kulena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:171765