prikaz prve stranice dokumenta Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića

Frketić, Denis
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Frketić, D. (2014). Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

Frketić, Denis. "Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

Frketić, Denis. "Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

Frketić, D. (2014). 'Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

Frketić D. Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 17.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

D. Frketić, "Promjene na mastima i proteinima kod smrznutog oslića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:201582

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.