Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Horvatić, K. (2015). Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363
Horvatić, Kristina. "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363
Horvatić, Kristina. "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363
Horvatić, K. (2015). 'Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363
Horvatić K. Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363
K. Horvatić, "Izolacija flavonoida metodom hladne plazme iz organskog otpada vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577363