Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu

Sandra Cetin (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Cetin, S. (2013). Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

Cetin, Sandra. "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

Cetin, Sandra. "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

Cetin, S. (2013). 'Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

Cetin S. Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

S. Cetin, "Usporedba tehnološkog procesa proizvodnje pršuta u svijetu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:781030

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.