završni rad
Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali

Marko Marinković (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Marinković, M. (2013). Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, M. (2013). 'Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković M. Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 23.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

M. Marinković, "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070