prikaz prve stranice dokumenta Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali

Marinković, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Marinković, M. (2013). Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, Marko. "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković, M. (2013). 'Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Marinković M. Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 18.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

M. Marinković, "Osnovni parametri kakvoće i polifenolni sastav vina sorte Plavac mali", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:704070

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.