Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Buntić, B. (2016). Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416
Buntić, Blaženka. "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416
Buntić, Blaženka. "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416
Buntić, B. (2016). 'Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416
Buntić B. Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416
B. Buntić, "Utjecaj dodatka pektolitičkih enzima na kolorimetrijske karakteristike crnog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679416