Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za tehnološko projektiranje
Citirajte ovaj rad
Plodinec, A. (2013). Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, Ana. "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec, A. (2013). 'Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
Plodinec A. Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165
A. Plodinec, "Utjecaj procesa proizvodnje na udjel policikličnih aromatskih uglijikovodika u bučinom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:613165