Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Vidaković, I. (2012). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković, I. (2012). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
Vidaković I. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640
I. Vidaković, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18°C sa fluktuacijom temperature", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640