Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature

Iva Vidaković (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad

Vidaković, I. (2012). Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, Iva. "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković, I. (2012). 'Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

Vidaković I. Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640

I. Vidaković, "Bioelektrička svojstva odmrznutog brancina skladištenog na -18 ?C sa fluktuacijom temperature", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:523640