Skip to main content
Home
About repository
Contact
PBF
Knjižnica PBF-a
Hrvatski
Repository of the Faculty of Food Technology and Biotechnology
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
All documents
More...
Advanced search
Upload
Search Term
this repository
all repositories in DABAR
Grid view
List view
'Utjecaj inovativnih tehnologija na nutritivnu vrijednost, senzorska svojstva i oksidacijsku stabilnost djevičanskih maslinovih ulja iz hrvatskih autohtonih sorti maslina'
Dubravka Škevin
Ferocenski analozi biomolekula: strukturna karakterizacija i biološka evaluacija (IP-2020-02-9162)_Plan upravljanja istraživačkim podacima
Lidija Barišić
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
HRZZ projekt "Intenzifikacija biokatalitičkih procesa za održivu valorizaciju otpada primjenom eutektičkih otapala i mikroreaktora"
Marina Cvjetko Bubalo
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
HRZZ projekt "Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova"
Ivana Radojčić Redovniković
Plan upravljanja istraživačkim podacima projekta Biotehnološka primjena ugradnje heterolognih proteina u stanične stijenke kvasaca
Renata Teparic
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Plan upravljanja istraživačkim podacima_HRZZ 5879
Draženka Komes
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Potencijalne terapijske biomolekule druge generacije probiotika PRO-BIO 2.0
Blaženka Kos
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Dubravka Novotni
Tehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova
Danijela Bursać Kovačević