Skip to main content
Home
About repository
Contact
PBF
Knjižnica PBF-a
Hrvatski
Repository of the Faculty of Food Technology and Biotechnology
Browse
By Author
By Year
By Organizational unit
By Scientific field
By Object type
All documents
More...
Advanced search
Upload
Search Term
this repository
all repositories in DABAR
Grid view
List view
Pages
1
2
next ›
last »
Biorafinerijski sustav za proizvodnju biogoriva i biokemikalija iz neprehrambenih lignoceluloznih sirovina
Božidar Šantek
Biotehnološka primjena ugradnje heterolognih proteina u stanične stijenke kvasaca
Renata Teparić
Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu
Ferocenski analozi biomolekula: strukturna karakterizacija i biološka evaluacija
Lidija Barišić
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Formuliranje inkapsuliranih sustava bioaktivnih sastojaka tradicionalnih biljnih vrsta: trave ive i dobričice namijenjenih razvoju inovativnih funkcionalnih prehrambenih proizvoda
Draženka Komes
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Intenzifikacija biokatalitičkih procesa za održivu valorizaciju otpada primjenom eutektičkih otapala i mikroreaktora
Marina Cvjetko Bubalo
Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe
Mia Kurek
Održivi pristupi iskorištavanja bioptencijala nusproizvoda bobičastog voća
Verica Dragović-Uzelac
Potencijalne terapijske biomolekule druge generacije probiotika
Blaženka Kos
Prilagođavanje stanične stijenke probiotičkog kvasca za učinkovito izlaganje proteina slatkog okusa na površini stanica: niskokalorični zaslađivači nove generacije
Igor Stuparević
Racionalan dizajn prirodnih eutektičkih otapala za pripremu i formulaciju kiralnih lijekova
Ivana Radojčić Redovniković
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja
Dubravka Novotni
Tehnologija preprekama i 3D printanje za okolišno prihvatljivu proizvodnju funkcionalnih voćnih sokova
Danijela Bursać Kovačević
Pages
1
2
next ›
last »