master's thesis
Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura

Iveljić, Ana-Marija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Iveljić, A. M. (2022). Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, Ana Marija. "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić, A. M. (2022). 'Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 27 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Iveljić AM. Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2022 [cited 2024 April 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

A. M. Iveljić, "Fermentacijski profil bakterijskih sojeva iz različitih izvora kao funkcionalnih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:878205

Please login to the repository to save this object to your list.