University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Čoklica, A. (2024). Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725
Čoklica, Ana. "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725
Čoklica, Ana. "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725
Čoklica, A. (2024). 'Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 31 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725
Čoklica A. Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2024 [cited 2025 March 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725
A. Čoklica, "Strukturna i morfološka karakterizacija alginatnih gelova umreženih ionima Ca²⁺ i Fe³⁺ te njihovih čvrstih pirolitičkih produkata", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:637725