Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Maras, M. (2017). Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007
Maras, Marta. "Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007
Maras, Marta. "Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007
Maras, M. (2017). 'Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007
Maras M. Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007
M. Maras, "Primjena novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva stevije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215007