diplomski rad
Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja

Uglješa Stegnjaić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Stegnjaić, U. (2017). Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić, U. (2017). 'Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

Stegnjaić U. Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634

U. Stegnjaić, "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634