Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Stegnjaić, U. (2017). Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634
Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634
Stegnjaić, Uglješa. "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634
Stegnjaić, U. (2017). 'Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634
Stegnjaić U. Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634
U. Stegnjaić, "Usporedba pokazatelja kvalitete piva gornjeg i donjeg vrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:378634