Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Vukušić, M. (2018). Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301
Vukušić, Matija. "Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301
Vukušić, Matija. "Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301
Vukušić, M. (2018). 'Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301
Vukušić M. Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301
M. Vukušić, "Utjecaj kombiniranog plazma pražnjenja pri razgradnji fenheksamida", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:540301