Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Petričević, S. (2018). Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065
Petričević, Sandra. "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065
Petričević, Sandra. "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065
Petričević, S. (2018). 'Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065
Petričević S. Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065
S. Petričević, "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065