disertacija
Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta

Sandra Petričević (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad...

Petričević, S. (2018). Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065

Petričević, Sandra. "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065

Petričević, Sandra. "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065

Petričević, S. (2018). 'Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065

Petričević S. Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065

S. Petričević, "Karakterizacija dalmatinskoga, drniškoga, istarskoga i krčkoga pršuta", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:054065