Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Vidinski, P. (2019). Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554
Vidinski, Petra. "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554
Vidinski, Petra. "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554
Vidinski, P. (2019). 'Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554
Vidinski P. Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554
P. Vidinski, "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554