Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Čirjak, M. (2015). Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863
Čirjak, Marina. "Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863
Čirjak, Marina. "Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863
Čirjak, M. (2015). 'Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863
Čirjak M. Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863
M. Čirjak, "Primjena ultrazvuka za ekstrakciju steviol glikozida iz lista stevije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194863