Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Gauta, T. (2020). Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608
Gauta, Tonka. "Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608
Gauta, Tonka. "Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608
Gauta, T. (2020). 'Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608
Gauta T. Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608
T. Gauta, "Utjecaj prakse rukovanja ribom na kvalitetu sitne plave ribe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790608