Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gavran, M. (2020). Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708
Gavran, Maristela. "Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708
Gavran, Maristela. "Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708
Gavran, M. (2020). 'Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708
Gavran M. Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708
M. Gavran, "Utjecaj tretmana pulsirajućeg svjetla na upakiranu modelnu kulturu Lactobacillus plantarum", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:398708