Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Ivanešić, L. (2020). Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317
Ivanešić, Luka. "Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317
Ivanešić, Luka. "Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317
Ivanešić, L. (2020). 'Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317
Ivanešić L. Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317
L. Ivanešić, "Primjena pulsirajućeg UV svjetla u inaktivaciji kvasca Saccharomyces cerevisiae", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:081317