Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Rožić, V. (2020). Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503
Rožić, Valentina. "Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503
Rožić, Valentina. "Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503
Rožić, V. (2020). 'Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503
Rožić V. Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503
V. Rožić, "Utjecaj bistrenja bentonitom na sastav i kvalitetu bijelog vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:907503