Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Božić, A. (2021). Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, A. (2021). 'Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić A. Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
A. Božić, "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547