University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Management, Foreign Languages for Specific Purposes and Physical Education and Health Laboratory for Sustainable Development
Cite this document
Božić, A. (2021). Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, Angela. "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić, A. (2021). 'Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
Božić A. Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2021 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547
A. Božić, "Potencijal nusproizvoda iz proizvodnje kave kao temelj održive proizvodnje", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:070547