Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za pakiranje hrane
Citirajte ovaj rad
Bošnjak, D. (2021). Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046
Bošnjak, Dora. "Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046
Bošnjak, Dora. "Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046
Bošnjak, D. (2021). 'Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046
Bošnjak D. Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046
D. Bošnjak, "Razvoj i karakterizacija filmova od kitozana i želatine za jestiva pakiranja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406046