Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Inkret, I. (2015). Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887
Inkret, Ines. "Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887
Inkret, Ines. "Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887
Inkret, I. (2015). 'Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887
Inkret I. Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887
I. Inkret, "Praćenje fermentacije domaćeg bijelog vina Iločkog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:594887