diplomski rad
Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska

Zvonar, Ines
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Zvonar, I. (2016). Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

Zvonar, Ines. "Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

Zvonar, Ines. "Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

Zvonar, I. (2016). 'Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

Zvonar I. Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

I. Zvonar, "Proizvodnja celulolitičkih enzima s plijesni Trichoderma reesei i optimizacija enzimske hidrolize kukuruznog oklaska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:333918

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.