Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Gross Bošković, A. (2024). Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025
Gross Bošković, Andrea. "Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025
Gross Bošković, Andrea. "Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025
Gross Bošković, A. (2024). 'Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025
Gross Bošković A. Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025
A. Gross Bošković, "Utjecaj proteina ličinke crne vojničke muhe (Hermetia illucens) u hranidbi pilića na kvalitetu pilećeg mesa", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098025