Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina
Citirajte ovaj rad
Rimac, A. (2024). Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526
Rimac, Anamarija. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526
Rimac, Anamarija. "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526
Rimac, A. (2024). 'Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526
Rimac A. Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526
A. Rimac, "Utjecaj ultrazvuka visoke snage na kvalitetu ulja sjemenki grožđa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:666526