Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Mandura, A. (2016). Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361
Mandura, Ana. "Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361
Mandura, Ana. "Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361
Mandura, A. (2016). 'Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361
Mandura A. Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361
A. Mandura, "Primjena hladne plazme u inaktivaciji mikroorganizma čiste kulture E.coli", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:740361