diplomski rad
Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata

Pezer, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Pezer, M. (2016). Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

Pezer, Martina. "Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

Pezer, Martina. "Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

Pezer, M. (2016). 'Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

Pezer M. Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 21.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

M. Pezer, "Usporedba fizikalno-kemijskih i senzorskih karakteristika vinskih destilata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623872

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.