Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Barišić, M. (2017). Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581
Barišić, Marija. "Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581
Barišić, Marija. "Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581
Barišić, M. (2017). 'Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581
Barišić M. Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581
M. Barišić, "Utjecaj različitih načina hranidbe svinja na kvalitetu trajnih kobasica", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:371581