Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)

Vida Šimat (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Šimat, V. (2010). Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324

Šimat, Vida. "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324

Šimat, Vida. "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324

Šimat, V. (2010). 'Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324

Šimat V. Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324

V. Šimat, "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324