Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Šimat, V. (2010). Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324
Šimat, Vida. "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324
Šimat, Vida. "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324
Šimat, V. (2010). 'Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324
Šimat V. Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.) [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324
V. Šimat, "Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:873324