prikaz prve stranice dokumenta Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Vukušić, T. (2016). Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

Vukušić, Tomislava. "Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

Vukušić, Tomislava. "Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

Vukušić, T. (2016). 'Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

Vukušić T. Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

T. Vukušić, "Primjena hladne plazme pri obradi voćnih sokova", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:649788

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.