završni rad
Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova

Kitonić, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Kitonić, D. (2020). Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

Kitonić, Dora. "Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

Kitonić, Dora. "Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

Kitonić, D. (2020). 'Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

Kitonić D. Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

D. Kitonić, "Primjena aditivne tehnologije u proizvodnji funkcionalnih voćnih sokova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:553042

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.