Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Čabrilo, T. (2021). Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777
Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777
Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777
Čabrilo, T. (2021). 'Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777
Čabrilo T. Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777
T. Čabrilo, "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777