diplomski rad
Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama

Čabrilo, Tereza
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Čabrilo, T. (2021). Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

Čabrilo, Tereza. "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

Čabrilo, T. (2021). 'Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

Čabrilo T. Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

T. Čabrilo, "Mogućnosti primjene aditivnih tehnologija na voćnim kašama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266777

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.