diplomski rad
Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba

Dautanec, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Dautanec, T. (2022). Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

Dautanec, Tena. "Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

Dautanec, Tena. "Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

Dautanec, T. (2022). 'Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

Dautanec T. Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

T. Dautanec, "Analiza funkcionalnih svojstava izolata proteina boba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:295162

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.