Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Jakoliš, N. (2022). Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300
Jakoliš, Niko. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300
Jakoliš, Niko. "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300
Jakoliš, N. (2022). 'Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300
Jakoliš N. Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300
N. Jakoliš, "Utjecaj pulsirajućeg električnog polja na aktivnost enzima ploda masline u modelnim sustavima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422300