disertacija
Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize

Dodlek Šarkanj, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Dodlek Šarkanj, I. (2024). Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

Dodlek Šarkanj, Ivana. "Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

Dodlek Šarkanj, Ivana. "Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

Dodlek Šarkanj, I. (2024). 'Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

Dodlek Šarkanj I. Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 12.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

I. Dodlek Šarkanj, "Utjecaj mikotoksina na senzorski profil craft piva korištenjem kvantitativne deskriptivne analize", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:244345

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.