Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Šimunović, A. (2024). Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, Anamaria. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, Anamaria. "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović, A. (2024). 'Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
Šimunović A. Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949
A. Šimunović, "Ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz začinske paprike primjenom predtretmana pulsirajućega električnoga polja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724949