Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Malnar, M. (2016). Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317
Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317
Malnar, Maja. "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317
Malnar, M. (2016). 'Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317
Malnar M. Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317
M. Malnar, "Kvaliteta rakije šljivovice proizvedene od nove sorte šljive Top King", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:406317